Brug af billeder taget af fotograf Maiken Kestner

Denne side, kan og vil løbende blive opdateret, derfor er det en god ide at læse her, inden du bruger dine billeder udover eget regi:

Du har fået taget dine portrætter / billeder af fotograf Maiken Kestner og i den forbindelse vil jeg gøre opmærksom på at jeg altid vil have ophavsret til de billeder/portrætter,  jeg har taget - Nedenfor kan du læse, hvad du skal være opmærksom på omkring brug af billeder, både din brug og min brug af billederne fra vores fotografering. Det er dit ansvar at læse nedenstående.

Manipulation af billeder/portrætter:

 

Gælder for alle, portrætter eller billeder taget af fotograf Maiken Kestner. Billederne må ikke manipuleres, af andre end fotografen, med mindre andet er aftalt skriftligt. Det gælder fotofiltre, crop (beskæring) af billeder mv. - Du må gerne skrive et citat (budskab) på dine billeder.

Brug af billeder som privatperson / købt som privatperson:

Som privatperson, kan du bruge dine billeder på dine personlige sociale medier, som print til privatforbrug (gælder selvfølgelig også hvis du giver billederne/portrætterne som gave)

Bruger du dine portrætter/billeder på dine sociale medier, vil jeg blive super glad hvis du vil skrive at jeg er fotografen, og meget gerne linke til min hjemmeside, det gør du ved i teksten af skrive Fotograf: Maiken Kestner www.maikenkestner.dk 

Har du købt billederne som privatperson, må du IKKE bruge billederne kommercielt, uden forgående aftale med fotograf Maiken Kestner. Skal billederne/portrætterne bruges kommercielt, kan der forekomme et ekstra fee, svarende til priserne for erhverv.

Billederne må ikke videre sælges til 3 part, uden aftale med fotografen

Skal du bruge billederne i forbindelse med et andet socialt medie end dit eget, uanset om det er web-baseret eller i hard-copy magasiner, SKAL fotograf Maiken Kestner informeres og fotograf Maiken Kestner, skal fotokrediteres, ved på sociale medier og hjemmesider at henvise til www.maikenkestner.dk og ved på hard-copy medier, at skrive "Fotograf: Maiken Kestner" ved siden eller under billedet. Glemmes dette kan der pålægges et fee på op til kr. 5.000,- 

Brug af billeder som iværksætter/firma:

Som erhvervsperson, har du betalt mere for dine billeder og det betyder at du naturligt gerne må bruge billederne kommercielt, på egne hjemmesider og i eget materiale. Jeg vil blive super glad, hvis du har lyst at linke fra din hjemmeside til min min hjemmeside www.maikenkestner.dk og jeg linker gerne tilbage til jeres side, det gør jeg typisk under referencer eller samarbejdspartnere.

Bruges billederne på andre officielle sider end jeres egne eller i bøger, magasiner, tidsskrifer mv. SKAL fotograf Maiken Kestner krediteres, det gøres ved at skrive "fotograf: Maiken Kestner" og de steder det er muligt med link til hjemmesiden www.maikenkestner.dk 

Billeder må ikke videresælges til 3 part, uden skriftlig aftale med fotografen.

Fotografens brug af billeder:

 

Da fotograf Maiken Kestner, ejer ophavsretten til billederne, må hun som udgangspunkt bruge de billeder hun tager, på hendes hjemmside, forretningsorienterede sociale medier og som POS materiale, samt i eksterne magasiner og konkurrencer. Det er dit ansvar at informere Fotograf Maiken Kestner, inden jeres fotoshoot, såfremt du IKKE ønsker hun må bruge billederne.

Fotograf Maiken Kestner, fjerner naturligvis billederne igen, såfremt, du af personlige årsager ikke ønsker billederne fremvist på hjemmside og sociale medier.

Bruger Fotograf Maiken Kestner, et af dine billeder i hendes POS materiale eller i eksterne magasiner/konkurrencer, vil hun som udgangspunkt informere dig herom inden tryk og indrykning af materiale og du vil få 5 dage til at frabede dig brug af billederne. Hører fotograf Maiken Kestner, ikke noget fra dig inden de 5 dage, betragtes det som dit samtykke.

copyright © 2018 fotograf Maiken Kestner

billeder på denne side, må ikke downloades eller bruges uden aftale