FAQ

Hvordan foregår en fotosession:

Der er stor forskel på om der er tale om en profilfotografering eller en luksus session - læs omkring dette under henholdsvis profilfotografering og luksus session.

Medbring:

de fleste sessioner foregår på locations og tit udenfor, da det danske vejr er uforudsigeligt, så husk at tage ekstra varmt tøj med, du kan varme dig med mellem billederne. Dette gælder også mænd, som kan have en tendens til at sige, jeg fryser ikke... jeg kan kun sige - jo du gør :) Det er ikke sjovt at fryse og ligemeget hvor varmhjertet du er, så kan dine hænder blive kolde, især om vinteren. Det kan også være godt at medbringe en lille snak 

kan jeg få de billeder jeg ikke vælger uredigerede?

- Jeg sender aldrig uredigerede billeder til mine kunder, de billeder jeg tager gemmer jeg i 6 mdr. og du er altid velkommen til at vende tilbage for at købe flere, hvis du ønsker det.

Hvordan kan jeg bruge billederne?

- du kan bruge dine billeder på din hjemmeside eller privat så meget du har lyst, skal billederne bruges til større ting som officelle plakater, bøger mv. skal specifik aftale laves med fotografen, ligesom det er god kotume at kreditere fotografen for billeder der bruges i offentligt rum.

Må jeg selv redigere i billederne?

- Nej du må ikke selv redigere i billederne, men du er altid velkommen til at ringe til mig og så vil jeg være behjælpelig, drejer det sig om en hurtig beskæring af et billede, er det u/b, drejer det sig om større indgreb, pålægges et gebyr.

Kan jeg se mine egne billeder på din hjemmeside?

- Ja, det kan du godt, jeg vælger af og til billeder ud som inspiration til andre, de kan ses på min hjemmeside, min blog, min facebook side og min instagram side - jeg kan også finde på at bruge et billede af dig på mit pos materiale - ønsker du ikke dette, skal jeg have information inden eller i forbindelse med shoot.

Hvordan foregår en photoshoot hos dig?

- Det kommer helt an på hvilken model du vælger, men fælles for alle pakker er at det skal være en god oplevelse for dig - vi taler i telefonen inden og du får en vejledning med fif som PDF inden vi starter og du er altid velkommmen til at 

copyright © 2018 fotograf Maiken Kestner

billeder på denne side, må ikke downloades eller bruges uden aftale