Privatlivs politik - hos Fotograf Maiken Kestner

Politik med hensyn til beskyttelse af din identitet som foto-kunde

 

Det er vigtigt for mig at du som kunde hos mig, føler dig godt tilpas, både før, under og efter en fotografering eller photoshoot.

 

Den data jeg indsamler i forbindelse med vores første møde, er udelukkende til mit brug og vil aldrig blive videregivet til 3 part, uden forudgående aftale med dig. Oplysningerne bruges udelukkende til at sikre mig at jeg kan sende dine portrætter/billeder de rette steder hen og så jeg til enhver tid, kan finde dine oplysninger frem, når du booker en fotografering eller hvis du selv mister dine billeder/portrætter og jeg skal genfinde dem (dette kan jeg dog ikke garantere) - Oplysningerne bruges også til at fremsende faktura.

 

Skriver du dig op til min VIP-liste, vil jeg bruge dine informationer, når jeg udsender nyheder til mine VIP-medlemmer. Jeg sender gode fototilbud, konkurrencer, gode tips og fif mv. - Du kan til enhver tid framelde dig VIP-listen. - Min hjemmeside er sat op i wix.com og de data du indtaster der er jf. deres datapolitisk.

 

Sneak-peek af portrætter og billeder - som udgangspunkt forbeholder jeg mig retten til at bruge billeder, der er taget på vores photoshoot, på min hjemmeside, mine profesionelle sociale medier, samt på mit POS materiale, det kan være visitkort, postkort mv. Jeg kan også finde på at tagge dig, hvis jeg bruger et portræt af dig i mine opslag på de sociale medier, ønsker du ikke det, kan du til enhver tid bede mig fjerne tag. Du er også velkommen til selv at tagge dig på de billeder jeg lægger op.

Jeg gemmer alle mine billeder i dropbox  samt Elgiganten-cloud jeg beholder billeder på ubestemt tid også for at du har mulighed for at jeg kan gensende billeder til dig, såfremt du mister dem (jeg kan dog ikke garantere at jeg har dine billeder på ubestemt tid) 

copyright © 2018 fotograf Maiken Kestner

billeder på denne side, må ikke downloades eller bruges uden aftale