Mette Bender - Advokat

- billederne gav også en god effekt på mit selvværd

Tak for en god dag - og tak for nogle helt utroligt skønne billeder! Jeg troede slet slet ikke, at jeg kunne se sådan ud. Ud over at jeg får nogle fine billeder til min virksomhed har du faktisk også haft en virkelig god effekt på mit selvværd. Tænk, at der ikke skal mere til end en super dygtig fotograf :-)

Birgitte Uggerhøj "Frisør"

- Fotograf Maiken fangede vores energi

Da jeg vågnede op en morgen med en af mine kreative ideer og straks mærkede at det ville indvolvere en dygtig fotograf der kunne fange vores energi . Kom valget lige med det samme Maiken jeg ringede og vi aftalte at skyde i salonen for at få den rette stemning - Maiken kom ind af døren og festen var igang, med høj musik, champagne og den sidste hånd blev lagt i håret. Vi fandt et spot i salonen og en efter en vred vi os til vores yndlingskunstner med den musik der passede til den vi er . Maiken bevarede overblikket og professionel som Maiken er skød hun de vildt fedeste billeder. Vi blev blæst op på kæmpe lærred i 70x100 cm og hængt op i vinduerne. Der går ikke en eneste dag, uden at der kommer en eller flere personer ind og kompliment ere de flotte billeder. Vi bruger også billederne på vores online, og som profil billeder på de sociale medier, den energi vi har i salonen er røget helt ud på gågaden. Takket være en super dygtig og profesionel fotograf, som jeg varmt kan anbefale - Stort tak til Maiken 

Christina Noiesen

- God kemi, gjorde det til en sjov & afslappet oplevelse

Jeg har været til mit første photo shoot, og det var hos Maiken. Vi kendte ikke hinanden på forhånd, men kemien var rigtig god, og Maiken fik mig til at slappe af foran kameraet, som jeg aldrig har gjort før. Det var en fantastisk oplevelse, og det var rigtig sjovt. Der kom naturligvis også en stribe super gode fotos ud af seancen. Jeg kan derfor kun give Maiken mine bedste anbefalinger. 

Helle Bach "Make-over vinder"

- Slappede helt af og følte mig tryg

"Der er ingen tvivl om, at Maiken er en fantastisk fotograf, der forstår at "skyde" på det helt rigtige øjeblik. Hun har forstand på detaljen, men ikke mindst er hun tilstede og nærværende. Man føler sig hurtig tryg i Maikens selskab, og hendes empatiske måde at være på, bevirker man slapper af, mens man bliver guidet i kunsten, at agere "fotomodel". Jeg kan kun give Maiken den aller varmeste anbefaling. Er ikke sidste gang jeg kaster mig ud i et fotoshoot hos Maiken".

1 / 3

Please reload

copyright © 2018 fotograf Maiken Kestner

billeder på denne side, må ikke downloades eller bruges uden aftale