Hvordan ville du se ud i 40x40

Det skal ikke altid kun være konkurrencer for at tiltrække nye kunder... af og til skal de kunder der har været forbi min lille butik også sættes pris på og have mulighed for at vinde noget <3 Derfor kører jeg lige nu og frem til den 16. april kl. 18.45 en konkurrence for alle de skønne kunder jeg har haft foran mit kamera. Du skal blot uploade dit billede på www.facebook.com/maikenkestner.foto under kommentarfeltet på konkurrencen. Du må selvfølgelig meget gerne få dine venner og familie til at gå ind og like netop dit billede... for det billede med flest likes kl. 18.45 den 16. april vinder et foto lærred i en valgfri størrelse op til 40x40 cm.

 

Sæt i gang - Glæder mig til at se alle jeres favoritter <3 Nedenfor kan du se nogle af mine favoritter...

 

 

 

Please reload

Aktuelle opslag

Kæmper for stressfrihed...

April 26, 2017

1/10
Please reload

Nyeste opslag

October 11, 2018

August 8, 2018