Danmarks nye top model?

 

 

 

... Og hvad har det så med "Danmarks nye top model" at gøre? Jo, for jeg skulle jo hjælpe Helle (min kusine) med at få oprettet en Instagram konto og så fik jeg lige set et billede af hendes ældste søn Rasmus, og nej, jeg har ikke set Ramus i flere år, derfor kom det lidt bag på mig, men hold da op for en lækker ung mand (hvis man altså må sige sådan om sin kusines søn?) og det var så her, at "Danmarks nye top model" kom ind i billedet, for han har efter min mening i den grad potentiale til at blive model i både DK og udlandet.

 

Jeg fik, med hjælp fra Helle, overtalt Rasmus til et Photoshoot på Amager Strand og du kan jo selv dømme, om han har "the look" ("I think so" og jeg ved også, at der er et par teenagepiger, der har set en sneak peek, der også gør).

 

Uanset er jeg glad for og stolt over, at jeg fik lov at være Rasmus første professionelle fotograf. Tak til Helle (som helt sikkert ikke læser dette) fordi du ville være min assistent og du ikke som mor, spydtvaskede Ramsus under vores Photoshoot <3 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Aktuelle opslag

Kæmper for stressfrihed...

April 26, 2017

1/10
Please reload

Nyeste opslag

October 11, 2018