"Dybe samtaler og total grineflip"

Sikke en overskrift, men det var netop sådan en weekend Helle (min smukke, skønne kusine og kære veninde gennem hele livet) og jeg havde for en lille månedstid siden.

 

Jeg kom ca. 20 min for sent til Helsingborg hvor jeg skulle hente Helle, men jeg havde husket det hele lige fra gummistøvler, solbriller, kamera til den økologiske kødpølse fra Netto (mere om den senere).

 

Som I kan se på billederne er Helle i øjeblikket ekstrem korthåret, faktisk uden hår og det er desværre ikke frivilligt, selv om hun på billederne ser sådan ud, så smuk hun er. Helle har som alt for mange andre kvinder haft et ubehageligt besøg af brystkræften, heldigvis er Helle, netop fordi hun reagerede med det samme hun mærkede en ændring i brystet, i dag Cancerfri og er nu i forbyggende behandling, hvor hun er igang med kemo og snart også strålebehandling.

 

Sådan et forløb er ekstremt hårdt på både krop og sjæl, jeg er bare så glad og taknemmelig over at Helle havde lyst overskud at tage med mig på sådan en:

 

 "visigerligepausetilhverdagenoggørhvaddetpasserosweekend"

 

Vi gør det desværre alt for sjældent (tror sidst vi tog en weekend var for 4 år siden), men når vi gør, har vi det fantastisk og vi når faktisk uhyggeligt meget (sikkert fordi der hverken bliver forstyrret af TV, e-mail og mobiltelefonen...

 

... tilgengæld fik vi gået nogle lange ture, ja jeg måtte jo vente på Helle, da sådan engang kemo påvirker kroppen, så Helle lød som en på 80 når vi gik op ad bakke (OK det gjorde jeg måske også, men jeg har bare ingen undskyldning), Vi kom ud af vores komfortZone og fik grineflip - OK Helle kom mest ud af hendes komfortzone da hun skulle tage sin hat af i offentlighed, da vi skulle fotografere på havnen... jeg er lidt flov over at sige det, men det var så mig der nok mest fik grineflip over at se Helle spejde efter de 2 andre menensker der var i den anden ende af havnen (Arild er total uden mennesker på den årstid) Vi fik læst, snakket, grædt, spist lækker mad både på Hotel Strand i Arild (kan virkelig anbefales) og på et hyggeligt pottemageri i Mølle, vi fik guffet alt for meget lakrids, popcorn og chokolade - men alligevel er det total luxi for sjælen og lige noget vi havde brug for. 

 

Tak for en fantastisk weekend skønne, søde og seje Helle, du er så fantastisk.

 

Du kan her se nogle af de billeder jeg tog af Helle, alle billederne er taget i vinduet på et lille hotelværelse med meget lidt lys og meget lidt plads, men jeg synes at vi fik nogle udtryksfulde billeder ud af det.

 

 

 

 

 

 

 

PS glemte helt Kødpølsen fra Netto - OK havde taget den med til Helle fordi kemoen igen gør underlige ting med kroppen, i Helles tilfælde så havde hun ekstremt lyst til og brug for at spise en masse proteiner og kød og den her kødpølse skulle være et hit, men vi glemte alt om den, så den ligger nok på altaneni på Strand Hotel i Arild, hvor vi lagde den ud for den kunne holde sig kold.

 

 

 

 

Please reload

Aktuelle opslag

Kæmper for stressfrihed...

April 26, 2017

1/10
Please reload

Nyeste opslag

October 11, 2018