Boost dig selv og vind en Make-over

December 1, 2016

 

Kunne du tænke dig at vinde en rigtig make-over og blive top forkælet en hel dag... eller kender du en eller flere du har lyst at give muligheden - Så har du nu chancen for at nominere dig selv, en veninde, din mor, din datter, din søster eller en helt sjette.

 

Hvad vinder jeg?
Hår og make-up styling hos Frisør Flash (Dragør), en tøj styling af og hos Charlotte R (Dragør) og et Photoshoot af Fotograf Maiken Kestner (Dragør) - Samlet værdi kr. 5.000,- (præmien er personlig og kan ikke ombyttes til kontanter)

 

Se hvordan du deltager under billedet her....

 

Hvordan deltager jeg?
Det du gør er at du går ind på Maiken Kestner, liker opslaget om konkurrencen og skriver i kommentarfeltet hvorfor du eller den du har nomineret, fortjener en make-over. 

 

Vi vil desuden blive super glade, hvis du har lyst at "tagge" en veninde eller flere og dele opslaget med dine venner. Ligesom vi også ville "smile stort", hvis du liker siderne Charlotte R, Frisør Flash og Maiken Kestner Foto her på Facebook.

 

Det gør da heller ikke noget hvis du hopper forbi Insta og liker billedet der :)

 

Hvornår kører konkurrencen?
Konkurrencen kører fra 1-20 december, hvor vinderen får direkte besked og den 21. december kl. 20.00 offentliggøres vinderen på Facebook - vinderen udvælges af dommerpanel.

 

Selve "Make-over dagen" finder sted den 2. søndag i marts 2017 i den gamle by i Dragør.

 

Lidt mere om præmien:

 

Frisør Flash: Du skal være indstillet på en forvandling af hår og make-up, men jeg lytter til dig og du er selvfølgelig med hele vejen - max. beløb hos Frisør Flash kr. 2.000,-

 

Charlotte R: Jeg Styler dig i 2 sæt lækkert tøj, som jeg mener vil passe godt til dig og din kropstype, efterfølgende får du mulighed for at købe tøj for kr. 1.000,- (gavekort)

 

Fotograf Maiken Kestner: Jeg tager billeder både før og under hele forløbet. Vi afslutter med et photoshoot på en location i Dragør - Du får 10 udvalgte billeder på en mobil-app og ét af billederne printet i 20x30 cm. 

 

Det med småt:

Hvis du deltager og er under 18 år, skal dine forældre give samtykke for du kan deltage.

 

Billeder vil blive brugt til markedsføring af både Charlotte R, Frisør Flash og Fotograf Maiken Kestner.

 

Hverken Facebook eller Instagram har noget med dette opslag eller konkurrencen at gøre!

 

 

Vi vil glæde os til udtrækningen og til at forkæle en af jer, til foråret.

 

Rigtig glædelig december til dig og din familie

 

Charlotte, Birgitte & Maiken

 

Please reload

Aktuelle opslag

Kæmper for stressfrihed...

April 26, 2017

1/10
Please reload

Nyeste opslag

October 11, 2018