Hvordan Annette rykkede fra ide til handling

January 21, 2017

 

Billedekunstner Annette Fush, født og opvokset i Dragør - I dag bor hun her stadig med hendes familie. 

 

Jeg mødte Annette for første gang, for 8-9 år siden, hvor hun var pædagog på det fritidshjem mine piger gik på. Vi var hurtigt på bølgelængde og fandt ud af at vi havde 2 ting til fælles, nemlig;

 

"kreativiteten og passionen for at skabe noget unikt for og med andre".

 

Noget andet vi også havde tilfælles var at vi begge havde mange gode ideer, men at vi var knap så gode til at føre dem ud i livet. Det betød at vi var gode til at udvikle koncepter (også sammen), men de forblev altid kun koncepter.

 

I dag 9 år efter, er Annette alligevel rykket fra ide/koncept til handling -

 

I sommers tog Annette skridtet fuldt ud...

 

...hun inviterede til "Åbent hus" i hendes nye og helt eget værksted, og den dag introducerede hun sine workshops og satte sine malerier til salg (point of no return)... det betyder at Annette i dag, delvist lever af sin passion - hun har et deltidsjob som pædagog i en daginstitution og så arbejder hun som billedekunstner og underviser ved siden af. Hun sælger hendes malerier og skulpturer og så kører hun maleri-workshops og i øjeblikket er der ovenikøbet venteliste på hendes workshops

 

Billedeserien her tog jeg for nogle år siden af Annette, mens hun arbejdede i sit studie (som den gang var hendes stue). 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg deler billederne og Annettes historie i dag fordi jeg tror at der er andre end Annette og jeg som falder i samme fælde, at have ideerne men måske ikke får handlet på dem... Her får I Annettes opskrift til handling:

 

  • MÆRK EFTER

  • HAV MODET TIL AT SPRINGE UD I DET

  • HVAD ER DET VÆRSTE DER KAN SKE

  • BRUG DIT NETVÆK OG BED OM HJÆLP

  • FØLG DIN PASSION

  • SKAB SELV DET JOB DER GØR DIG GLAD, HVIS DET IKKE FINDES

 

... læs om Annettes udfording og hvad der hjalp hende til at komme videre.... (efter billederne) og se også hvor du kan følge Annette...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvad har været din største udfordring ved at komme igang?

 

"for det første har jeg ikke "salgsgenet" jeg bryder mig simpelthen ikke om at sætte pris på mig selv og mine ting - det har nok også noget med selvtillid at gøre, er det ordenligt det jeg laver, er det godt nok..."

 

 

Hvad fik dig til at springe ud i det og tro på dig selv, hvad fik dig til at rykke?

 

"Det var der flere årsager til, bl.a. gik jeg fra at have fast fuldtidsjob, til at gå ned i tid, så der var hele den økonomiske del. Så fik jeg mit værksted (som min mand har bygget på de sidste 3 år) så rammerne var på plads og pludselig var der ikke flere undskyldninger for hvorfor jeg ikke kom i gang og sidst men ikke mindst havde jeg et møde med et menneske, der gav mig et bestemt men kærligt spark bag i, han gav mig den endelige tro på mig selv.

 

 

Hvad var et han gjorde?

 

"Han gav mig en ærlig, hård men kærlig feedback på mine mange forskellige malerier og skulpturer og så stilede han nogle gode spørgsmål... bl.a. "hvad er det du er så bange for..." Han skyldte mig ikke noget og havde ingen aktier i mig og derfor var han måske mere direkte og ærlig.- hans anerkendelse var nok det sidste skridt til at jeg tog mod til mg og bare gjorde det... (men det har ikke været nemt og jeg kæmper stadigvæk)..

 

 

Hvad er dit næste skridt/projekt?

 

"I øjeblikket arbejder jeg benhårdt med at få samtalegrupper for børn i alderen 7-14 år op at stå, her skal vi bl.a. bruge kreativiteten konstruktivt i samtalerne. Det er stadig på ide-plan, men jeg håber de kommer op at stå i løbet af sommeren. Derudover er der et smykke på vej, der skal hjæpe med at skaffe penge og fokus på psykisk sygdom."

 

 

 

Hvordan holder du dig motiveret?

 

"Det gør jeg ved at kigge på mine kursister og de børn jeg arbejder med, være sammen med dem, opleve deres passion... se dem mislykkedes, rejse sig og hjælpe dem med at lykkedes - det gir mig energi. Det giver mig energi og motivation når andre lykkedes - når jeg er med til at gøre en forskel."

 

Du kan følge Annette og hendes kunst her

 

 

Please reload

Aktuelle opslag

Kæmper for stressfrihed...

April 26, 2017

1/10
Please reload

Nyeste opslag