Fotokursus for begyndere

February 21, 2017

De første mange år, jeg havde et spejlrefleks kamera, brugte jeg det kun på autofunktion og jeg synes selv jeg var god til at fotografere... men det var først da jeg lærte at bruge mit kameras funktioner at jeg blev en dygtig fotograf og i dag lever jeg af min passion.

 

 

Dette kursus er et begynderkursus og henvender sig til dig, der har et godt kamera liggende, som du ikke bruger så meget du gerne ville og til dig der bare gerne vil lære at tage bedre billeder. Derfor kræver det ikke andet end du har et kamera og gerne et spejlreflekskamera.

 

På kurset vil du:

- lære dit kameras grundfunktioner at kende

- kunne tage bedre billeder end da du kom

- lære at kigge efter baggrund i dine billeder

- lære lidt om lys og dybde i billeder

 

For en INTRO pris på kun kr. 650,- Lover jeg dig:

 

- sjove timer sammen med andre, der har samme interesse som dig

- 5 timers undervisning fordelt på 2 dage af fotograf Maiken Kestner

- medlemskab af lukket facebook gruppe, hvor du mellem de 2 kursus dage får feedback på dit arbejde 

- let forplejning snaks og drikke

- mulighed for at stille mig alle de spørgsmål du har lyst til 

- garanti for at du kan tage bedre billeder end da du kom

 

På kursuset vil der max være plads til 8 deltagere og min. 4 deltagere

 

Tilmeld dig her

 

 

 

Please reload

Aktuelle opslag

Kæmper for stressfrihed...

April 26, 2017

1/10
Please reload

Nyeste opslag

October 11, 2018

August 8, 2018