Smukke kvinder og "Flashback" til 80'erne

Der var bobler i glassene, højt humør og 80'er musikken sprang mig i møde, da jeg trådte ind hos Frisør Flash en fredag aften, for et par uger siden. Pigerne hos Flash skulle have lavet et rigtig tøse-glamour photoshoot! 

 

"Hvor er det skønt at se dig skat", sang Birgitte, mens hun gav mig en ordentlig krammer. "Vi har tænkt os at vi kunne stå her" kvidrede hun mens hun viste mig en smal murstensvæg i butikken, sådan ca med halvanden meter fra væg til vinduet (det space jeg også skulle have plads til at fotografere i).... "Okay" smilede jeg, mens jeg desperat overvejede hvordan jeg skulle kunne tage billederne uden alt for meget slagskygge på baggrunden og uden pigerne kom så tæt på kameraet at deres næser blev store som en koalabjørns og hvordan jeg skulle undgå at flashen brændte deres hud helt af - godt nok var det HighKey (meget lyse billeder) billeder vi gik efter, men alligevel.

 

 

 

 Måske var det den gode energi, musikken og et lille sip bobler (for jeg drikker ikke når jeg arbejder), eller måske var det bare de 4 smukke modeller og deres gode humør... det vigtige er at det rent faktisk lykkedes at fange det vi havde talt om

 

Resultatet blev som vi havde forestillet os og nu er det oppe i butikkens vinduer.

 

Herunder kan du se billederne der er i vinduet - tæt på!

 Søde Ninette - nyeste medlem i Flash-familien frisør og make-up artist

 Rock-mamma Linda - frisør

 Skønneste Jane - frisør

Energibundtet Birgitte - frisør

 

Synes faktisk energien stråler ud af pigerne, som man også må sige havde en fest mens det hele stod på. 

Jeg ved godt jeg siger at jeg altid har en fest når jeg fotografere, og det mener jeg virkelig også jeg har, men hos flash så var det bogstaveligt talt en fest.

 

Her lidt flere stemningsbilleder fra shootet - Men kig ned forbi butikken og se hvem der skal klippe dig næste gang ;)

 

Tusinde tak Frisør Flash for en festlig og sjov aften!!!

 

Mange smil fra Maiken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Aktuelle opslag

Kæmper for stressfrihed...

April 26, 2017

1/10
Please reload

Nyeste opslag