Konkurrence for smukke kvinder...

... Det gælder dig, hvis du er kvinde, ung som gammel, stor som lille, så har du nu chancen for at deltage i hele 2 konkurrencer.

 

Traditionen tro er jeg igen, med Phistermedister i Frederiksberg Have på Mit hjem er mit slot.

 

Det plejer at være med børnene i fokus, men Phistermedister er blevet voksen, derfor er det nu kvindernes tur til at være havens midtpunkt.

 

 

 

KONKURRENCE om 2 VIP billetter til "Mit hjem er mit slot 2017"

 

Tag et billede af dig selv, med din gamle sommerhat og opload det på instagram, har du ingen hat, så bare tag et sommerbillede af dig selv #minsommerhat #phistermedister.

 

Vinderen findes tirsdag den 23. maj kl. 20.00 Vinderen får direkte besked.

 

KONKURRENCE om Photoshoot af fotograf Maiken Kestner og flotte Phistermedister hatte

 

Hvis du kommer på messen lørdag den 27. maj på stand D110 mellem kl. 15-16.30, står jeg klar med mit kamera og tager et billede af dig og din veninde, søster, mor eller datter. I låner begge en Phistermedister sommerhat / eller blomsterspænde, som I bliver fotograferet *) med. - Da det er tidsbegrænset periode, så er det "først til mølle" princip.

 

Alle der deltager er med i konkurrencen om følgende præmier

 

1. præmien 1 stk. professionelt Photoshoot**) sammen med din veninde, mor, datter eller søster af fotograf Maiken Kestner, taget et sted på Amager + en flot Phistermediser sommerhat.

 

2. præmien 1 stk. gavekort på kr. 500,- ***) til fotograf Maiken Kestner, en smuk Phistermedister sommerhat og 2 VIP billetter til næste års udstilling.

 

3. præmien 1 stk. smuk Phistermedister sommerhat

 

Vigtig info

 

Alle billeder der bliver taget på "Mit hjem er mit slot 2017" og i forbindelse med konkurrencen, må benyttes i Phistermedister & Fotograf Maiken Kestners markedsføring, samt på deres hjemmesider, blogs, nyhedsbreve, facebook-sider og Instagram-konti.

 

Er du eller en der er med på billedet under 18 år, skal tilladelse fra forældre/værge medbringes/gives.

 

*) det bedste billede af dig og din veninde, søster, datter, mor - vil blive lagt i et galleri, hvor du kan downloade det i webformat (billede er inkl. logos). 

 

**) Photoshoot præmien, har en værdi af kr. 3.400,- og er inkl. 4 billedefiler - Præmien skal bruges til et photoshoot af dig og din veninde, mor, datter eller søster - Præmien kan ikke ændres til andre typer af photoshoots og kan ikke ombyttes til kontanter. Photoshoot skal finde sted indenfor de næste 4 måneder (dvs inden 30 oktober 2017) og et sted på Amager.

 

***) kan ikke ombyttes til kontanter og skal bruges inden 1. juni 2018 - kan godt gives til 3. person.

 

Please reload

Aktuelle opslag

Kæmper for stressfrihed...

April 26, 2017

1/10
Please reload

Nyeste opslag

October 11, 2018

August 8, 2018