De blev så glade...

Sjælden har jeg set mine forældre så glade og rørte, som da de åbnede deres pakke fra os (børn, svigerbørn og børnebørn). De holdt 2 x 70 års fødselsdag for familie og venner, og som så mange andre i deres "unge" alder, ønskede de sig ikke rigtigt noget... Hvor tit har du ikke hørt den?

 

 Dette billede fik de i 60x50 på et lækkert lærred

 

 

Jeg ville gerne finde på noget særligt også fordi vi som familie, ikke er så meget sammen, som man jo egentligt gerne vil være, men det er I sikkert også andre der kender til? Hverdagen er travl (heldigvis også for mine forældre) og pludselig er der gået en uge, en måned og flere...

 

... nå men tilbage til gaven - Jeg talte med mine brødre og mine nevøer og niecer og vi aftalte at vi skulle mødes og tage billeder til vores forældre af deres børnebørn.... Så en kold februar dag (eller var det marts) mødte alle op og vi fik taget, synes jeg selv, skønne billeder... Men vigtigst af alt, så blev ovenud glade for deres gave og det var kulde og "snotnæser" værd!!!

 

Her kan du se et uplug af de billeder vi fik i kassen - en kold, kold dag...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Aktuelle opslag

Kæmper for stressfrihed...

April 26, 2017

1/10
Please reload

Nyeste opslag

October 11, 2018