Hvornår har du brug for en stylist?

September 6, 2018

Når jeg tager billeder, er det som regel billeder uden stylist, fordi jeg mener det er vigtigt at du ligner dig selv og ser ud som du nu engang gør, også på et billede :) Det er også det mine billeder primært bærer præg af...

 

men men men, af og til kan det være godt at have en stylist ind over og det er her, at en stylist som f.eks. Maria Schøn (på foto), kan komme ind i billedet!!

 Maria er en af de søde stylister, jeg samarbejder med.

 

 

Hvorfor og hvornår synes jeg en make-up artist/stylist kan være en fordel er:

  • Hvis du skal "brande" din virksomhed og se ekstra sprød ud på dine billeder (på en naturlig måde, så du bliver den bedste udgave af dig selv)

  • Hvis du vil forkæle dig selv, ikke kun med nye og gode billeder af dig selv, men ved at se og føle dig ekstra skøn/lækker/sikker, fordi din make-up og dit hår sidder lige i skabet (det er ikke alle, der synes denne del er helt nem - mig selv inkl.) 

  • Hvis du føler dig træt, eller ser træt ud (det er utroligt hvad en dygtig stylist/make-up artist kan udrette) - dine billeder bliver hvad du udstråler.

  • Hvis du har noget, du gerne vil fremhæve eller nedtone, i dit ansigt, dit hår eller på din krop (og ikke helt selv ved hvordan)

  • Når du nu endelig får booket, og bruger penge på en fotograf, så er de ekstra penge, en stylist koster, givet rigtigt godt ud.

  • Der er sikkert andre gode grunde, til at booke en stylist, du er meget velkommen til at skrive din kommentar nedenfor - både for og imod.

 

Ovenstående er set med mine øjne, både som fotograf og som privatperson - Jeg har også stillet stylist Maria Schøn fra Stylementor et par spørgsmål, omkring hende selv og hvorfor hun synes du skal investere i en stylist, næste gang du skal have nye billeder:

 

Hvorfor vælge en makeupartist til et fotoshoot?


"Mit motto er "gør man det - så gør man det ordentligt" - og hvis man har besluttet sig for at få taget nogle professionelle billeder af sig selv; det kunne være et portræt til en firmaprofil, nyt CV-billede, eller "bare" det at få nogle pisse gode billeder af sig selv. Derfor synes jeg jo at det er vigtigt, at du kommer til at være smuk, med smuk på, og at du forkæler dig selv, med at prøve at få lagt en lækker makeup tilpasset dig og din stil, samt sat håret rigtigt lækkert. Så det hele bliver en stor lækkerheds oplevelse og nogle billeder der bare sparker R.. ;)"

 

Hvorfor er du blevet stylist og make-up artist?


"Min passion er at gøre en forskel for den enkelte person. Jeg har efterhånden haft mange kunder, og hver gang jeg har afsluttet en opgave, kan jeg se hvilken forskel jeg har gjort, og se den oprigtige glæde i kundens øjne. DET er den største glæde og tilfredshed mit arbejde kan give mig"

 

Hvad gør dig til en god stylist?
 

"Jeg har altid haft flair for at style, og jeg er god til at sætte mig ind i kundens behov og ønsker. Jeg ser ofte nogle ting, som kunden ikke selv kan se. Jeg mestrer at se ud over min egen næse, og ser DIG, hvorpå jeg bringer det bedste frem ved dig og dit look. Dette er mit kald, og jeg brænder 100 % for det ♥"

 

Jeg kan kun give Maria ret - Vil du have nogle ekstarordinært flotte billeder, der er lidt ud over det sædvanlige, kan det være en god ide at booke en stylist også.

 

Her jonglerer Maria med tøjet inden et photoshoot. 

 

 

Hvis du synes Maria virker bekendt, kan der være forskellige årsager til det... måske fordi du tidligere er blevet stylet af Maria, måske har du booket hende og hendes pink jaguar, måske fordi du har set at hun er assistent på Tini Owilds Stylecoach uddannelse eller måske har du set "Kontant", omkring brudepar der er blevet snydt af Ocean Club i Nordhavnen.... (heldigvis fik Maria og hendes mand det skønneste & smukkeste bryllup, på Fredensborg Store Kro i stedet)

 

Du kan da lige tjekke Maria ud på hendes hjemmeside HER

 

 

 

Please reload

Aktuelle opslag

Kæmper for stressfrihed...

April 26, 2017

1/10
Please reload

Nyeste opslag

October 11, 2018