PHOTOSHOOT GIVEAWAY!

October 11, 2018

 

 

Jeg tænker at du lige har set min video enten på Facebook,instagram eller på InstraTV og du derfor er hoppet herover på min blog, for at læse mere om hvordan du eller en du kender, kan få muligheden for en lækker make-up og et Photoshoot!

 

 

 

 

Lige som sidste år udlodder jeg i forbindelse med KNÆK-CANCER et photoshoot til dig, som lige nu er i en rigtig hård tid, pga. et kræftforløb.

 

Jeg ved det er mega grænseoverskridende og du helt sikkert kommer ud af din comfortzone, men jeg vil alligevel anbefale dig at være modig, da jeg ved at det vil gøre en positiv forskel for dig.

 

Min erfaring fra sidste år viste, at det var en god ting, at være flere sammen om oplevelsen, derfor udlodder jeg i år photoshoot til 4 skønne og modige kvinder.

 

 

 

 

SKAL DET VÆRE DIG 

 

...der skal have muligheden for flot make-up og skønne billeder af dig selv, i en hård tid, så skal du kunne sige ja til følgende ting:

 

  • Du skal kunne komme til Dragør onsdag den 7 november fra kl. 11.00

  • Du skal være over 18 år og være kvinde

  • Du skal lige nu have mistet dit hår pga kemo/kræftforløb

  • Du skal lige som kvinderne sidste år, være indstillet på, at Maria og jeg, vil bruge billederne fra dagen, på vores sociale medier og hjemmeside, dog primært til at skabe fokus på KNÆK-CANCER nu og i fremtiden.

 

Og så skal du være sød at skrive, i kommentarfelt på enten facebook eller Instagram, hvorfor det er vigtigt for dig, at få lagt en flot make-up og få et photoshoot, lige netop nu.

 

Torsdag den 1. novemebr, offentliggøre jeg på Facebook og Instagram, hvilke 4 kvinder der bliver inviteret til en selvforkælelsesdag i Dragør - og de 4 kvinder får også direkte besked.

 

 

 

I år har den søde og super dygtige Maria Schøn, fra Stylementor, lovet at komme forbi og give jer den smukkeste make-up, inden photoshootet.

Please reload

Aktuelle opslag

Kæmper for stressfrihed...

April 26, 2017

1/10
Please reload

Nyeste opslag

October 11, 2018

August 8, 2018