Glædeligt gensyn, med stort savn!

For ca. 1 år siden, havde jeg besøg af 5 fantastiske kvinder, der alle havde det tilfælles at de alle havde cancer og var midt i deres kemoforløb - For at sige det mildt en fucking led og uretfærdig sygdom.

 

Tjek lige disse 5 mega seje kvinder ud (billeder fra 2017 - make-up Dorte Lending).

 

For dig der ikke har været på siden før, kan jeg fortælle, at jeg i forbindelse med knæk Cancer 2017, besluttede jeg mig for hvert år at udlodde et fotoshoot til en kvinde, midt i et kemoforløb pga cancer.

 

Jeg gjorde det fordi jeg året før, havde kræften meget tæt på livet, da min kusine Helle, blev syg af brystkræft. Vi talte meget om sygdommen, og udover det at kunne tabe kampen til kræften, som naturligt var det der fyldte mest. Så fyldte det også meget, at Helle på et tidspunkt ville tabe sit hår... Som kvinde ligger der rigtigt meget identitet og kvindelighed i vores hår.

 

Jeg fik heldigvis overtalt Helle til, at vi skulle tage billeder både før, under og efter hendes kemoforløb (selv om hun ikke var meget for det :) og ikke overraskende, er Helle i dag meget glad for at hun fik taget billederne, både fordi hun så sig selv på en ny måde uden hår (hun så at hun var både feminin og smuk) og fordi billederne har været gode i processen både under og efter:

 

 

Tilbage til det glædelige gensyn - med savn!!

 

Det første år jeg udloddede et fotoshoot,  var der 5 seje kvinder der meldte sig på banen, ... men jeg kunne simpelthen ikke vælge mellem de 5 seje kvinder og inviterede dem alle i stedet for at vælge en. Det er jeg bare så glad for jeg gjorde, for jeg er overbevist om at dagen, for de 5 kvinder blev mere end blot et fotoshoot - det blev starten på et venskab og et netværk udover det sædvanlige.

 

Som jeg skrev tidligere, så er denne sygdom, tarvelig, led og uretfærdig, den kan ramme os alle og desværre er der nogen som ikke overlever kampen. og desværre har 2 ud af de fantastiske 5 (som jeg har døbte gruppen), også tabt kampen til kræfen. - Så ubærligt, uretfærdigt og alt for tidligt!! I er savnet Carina og Heidi.

 

Vi havde hele tiden talt om en reunion og den holdt vi fast i, på trods af og måske i virkeligheden også på grund af det tab, vi alle følte.

 

Det var både fantastisk og hårdt at mødes igen!

 

 

 

Fantastisk at se Marlene med hendes sødme, positivitet, fantastiske smil og skønneste krøller og Helene, som var en helt anden sprudlende, grinende og meget mere snaksagelig kvinde, end sidst. Men hårdt, fordi vi ikke var her allesammen og fordi sygdommen stadigvæk lurer hos Marlene og Inga, som ikke er erklæret helt raske og hos Helene, som er rask og i fuld gang med store projekter, men som jævnligt mærker at kræftsygdommen fylder psykisk, bl.a. iform af frygt for at blive syg igen. (Inga måtte desværre melde afbud, da hun skulle til kontrol og ikke havde kræfter til at komme efterfølgende).

 

Men vi havde en skøn eftermiddag, hvor vi græd, grinede og ja, snakken stod ikke stille fra de kom, til de gik flere timer efter - fantastisk, fantastisk dag!!!

 

Lige inden "pigerne" skulle gå, kom vi tanker om at det kunne være sjovt med et par billeder, her et år efter, dem kan I se herunder:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tusinde tak for denne gang skønne, seje, fantatiske kvinder.... Jeg glæder mig til: 1. til at se Marlene blive gift her til sommer, 2. til at se Inga igen og 3. til vi alle mødes til næste år <3

 

Støt Kræftens Bekæmpelse, det gør en forskel, en stor forskel... 

 

Lev livet.... og sid ikke fast i bagateller - Vi kan alle lære noget af disse kvinder, for de forstår at leve livet fuldt ud og de forstår at trække sig selv op også når det er rigtigt svært....

 

You decide - to be happy or unhappy!!!

 

Mange smil

Maiken

 

Please reload

Aktuelle opslag

Kæmper for stressfrihed...

April 26, 2017

1/10
Please reload

Nyeste opslag