DE RIGTIGE BILLEDER  

  TILTRÆKKER DE RIGTIGE KUNDER  

  JEG HJÆLPER DIG MED AT STYRKE DIT VISUELLE BRAND OG TILTRÆKKE DINE KERNEKUNDER   

PERSONLIG BRANDING 

ER MERE END BLOT ET PORTRÆT

GØR DIT BRAND STÆRKERE

FORTÆLLER DIN HISTORIE

OG VISER DINE KUNDER DIT AUTENTISKE JEG     

Fortæller du din historie i billeder?

Er du selvstændig? Så er du din forretning og dine kunder vælger dig, før dit produkt. 

 

Derfor er et bibliotek med stærke, lækre billeder, der fortæller historien om dit brand på en unik og æstetisk måde helt essentielt.  

Har du råd til at nøjes?

Du har lagt kræfter, blod, sved og tårer i din forretning, og derfor fortjener den at vokse (blomstre). Men selv verdens bedste produkt eller ydelse sælger ikke, hvis brandingen ikke følger med.

Vi køber med øjnene og ikke mindst følelserne. Derfor er branding, der kobler dine værdier, egenskaber og produkter sammen afgørende for, hvordan dine kunder ser og husker dig. Og den har i sidste ende indflydelse på succesen i din virksomhed.

10 TING DU KAN BRUGE

DINE NYE

BRANDINGBILLEDER TIL

 
 

HVAD ER ET BRANDING FOTOSHOOT?

Det er et mix af branding-strategi, kreativ sparring & fotografering

Gennem lækre billeder kommunikerer vi sammen, hvem du er, hvad du laver, hvordan det føles at arbejde med dig og hvad der gør dig unik.

"Jeg har det stramt med at få taget billeder og er ikke fotogen"

For mig er det vigtigt, at du er tryg både før, under og efter vores fotoshoot, så du får en fantastisk oplevelse fra start til slut. Jeg guider dig gennem hele processen, og det vil føles helt naturligt for dig at stå foran kameraet.

Hvis du slapper af og har en god energi, er det nemt for mig at fange det autentiske og ægte dig. Faktisk er alle fotogene -  Og det er du også!

Bonusinfo

Flere af mine kunder har uofficielt kåret mig som verdens-mester i at skabe en tryg, afslappet og sjov stemning. Så deres bekymring ender med at blive et selvtillidsboost, som de er klar til at gentage når som helst.

Fotograf Maiken Kestner - Brandingshoot Charlotte M
AT VÆRE
KOMFORTABEL
MED DIN FOTOGRAF
ER FORSKELLEN PÅ
AT SE GODT UD
OG SE KNIVSKARP UD

 DET ER SJOVERE END DU TROR 

Maiken er den absolut bedste fotograf, jeg har stiftet bekendskab med. Hun formår at tage billeder i topklasse hver gang. Hun er god til at guide og fik mig til at grine på de rigtige tidspunkter. Det er ikke sidste gang jeg har benyttet mig af Maiken - Hun er top professionel.

Charlotte Blok - Din bogholder

 PRODUKTPAKKER 

3 PAKKER &  ÅRSABONNEMENT

Hvis du er i tvivl om hvilken pakke, der passer bedst til dig, kan du bare tage fat i mig, og jeg vil med glæde hjælpe dig med at vælge den ydelse, der bedst matcher dit behov.

 

  1  

ALL-INCLUSIVE

Perfekt, hvis du både vil opdatere dit fotobibliotek samt have nyt og lækkert indhold til hjemmeside,  -sociale medier og markedsføring.  

 

Vi har en stylist med hele dagen, så du fremstår fra din allerbedste side. 

 

Desuden får du en lækker frokost og kaffe/te undervejs.