top of page

  BLIV KNIVSKARP  

  MED STÆRKE BILLEDER  

  DER STYRKER DIT BRAND  

Virksomheds Branding

VIRKSOMHEDSBRANDING

PORTRÆTTER, PRODUKTER & EVENTS

I en større virksomhed har I højst sandsynligt allerede jeres branding på plads! Kunderne ved,  hvem I er, hvad I står for og hvilke produkter og ydelser I sælger - men har I tænkt brandingen ind og er jeres fotomateriale stærkt nok til at understøtte den? Har I professionelle billeder af jeres produktlancering, jeres årlige events og jeres profiler? Altsammen er med til at tiltrække de rigtige medarbejdere og bevare eller skabe nye kundeforhold.

Skiller I jer nok ud?

Selvom jeres virksomhed er veletableret, er det altafgørende, at I har tænkt et stærkt brand og en flot visuel identitet ind for at skille jer ud fra konkurrenterne. I skal vise at I er unikke og personlige. 

Kvalitetsbilleder er et must, hvis I skal blive set – og valgt af både nye og eksisterende kunder.

 

Der er knald på internettet og brandingbilleder er et stærkt værktøj til at få kunderne endnu tættere på. Så tæt, at de ikke kun kender jeres produkter og ydelser, men også dig og dine kollegaer.  

 

Kunder vil kende den virksomhed, de handler med, som var det en person. De vil have et glimt af,  hvad der sker "behind the scene", de vil forstå, hvem I er og mærke jeres værdier. Billeder er den letteste vej til at vække følelser hos mennesker. Og vi køber med følelserne, sådan er det bare.

Eventfotograf Maiken Kestner - Innovationsfondens innotalk
HVAD ER JERES HISTORIE,
OG HVORDAN
SKAL DEN FORTÆLLES? 

ER JERES FOTO-BIBLIOTEK PÅ PLADS?

PROFILBILLEDER & PORTRÆTTER

STEMNINGSBILLEDER

PROJEKT-  OG PRODUKT BILLEDER

EVENTSBILLEDER

93% af alle menneskers kommunikation er visuel, og hjernen registrerer billeder 60.000 gange hurtigere end ord

Portræt og Profil billede

FORSKELLEN PÅ PROFIL OG PORTRÆT?

PROFILBILLEDET

Profilbilleder er typisk billeder af alle medarbejderne. Dem I ofte ville lægge på hjemmesiden under "Mød os" eller "Find medarbejder". De har for det meste ens baggrund, så det er nemt at udskifte eller tilføre, når medarbejderstaben ændrer sig.

 

"Vi har meget mere lyst til at ringe op til en medarbejder,

når vi ved, hvem vi skal tale med."

PORTRÆTTET

Portrætter skal have liv, sjæl og kant - for de skal gøre dine kunder nysgerrige på at vide mere. Ofte vil det være en pakke med forskellige portrætter af ledelsen, der også kan bruges til pressemateriale eller på hjemmesiden. Billederne skal gerne give en følelse og fornemmelse af virksomheden og dens kompetencer. 

Brandingfotograf Maiken Kestner - portræt Torre
Erhvervsfotograf Maiken Kestner - profilbillede Julie

Vi brugte Maiken som fotograf i forbindelse med relancering af vores hjemmeside. Maiken fik os til at slappe af i den uvante situation foran kameraet, fik glimtet i øjet frem - og var oven i hatten super sød og topprofessionel i sin tilgang til opgaven. De nye billeder matcher spot on vores nye side - og man kan ikke lade være med at smile tilbage, når man tager et kig på medarbejderne i eks. vores filialer.  Vores bedste anbefalinger til dig, Maiken, fra hele BankNordik-teamet

Mette Pedersen - BankNordik Marketing

Produkt og Projekt billeder

PRODUKT- & PROJEKT BILLEDER

VIS HVAD I KAN MED EN RØD TRÅD

Billeder af jeres produkter & projekter er en vigtigt del af jeres branding, uanset om I sælger fysiske produkter, der skal afbilledes fritskrabet eller i miljø, eller om det gælder ydelser eller store projektarbejder som eksempelvis byggeri.

"Lad kvaliteten i billederne afspejle kvaliteten af jeres produkter."

STEMNINGSBILLEDER

FORTÆLLER HISTORIEN

Man kan sige, at denne type billeder fanger både jeres produkt og personerne i virksomheden på een gang, typisk i action. Det kan være arbejdende kollegaer, samtaler med kunder eller en præsentation.

Men det kan også være events og arrangementer, I har i firmaet, som er med til at vise det liv og den energi, I lægger vægt på.

Uanset anledning eller situation, så udgøres oplevelsen og historien af deltagerne, omdrejningspunket og formålet. Det er netop den særlige stemning, atmosfære og værdi, som bliver indfanget i stemningsbillederne.

Fotograf Maiken Kestner - produktbillede Ver de terre kashmir
Erhvervsfotograf Maiken Kestner - Brandingfoto af ejendomsmægler i snak
Erhvervsfotograf Maiken Kestner - projektbillede NHH
Erhvervsfotograf Maiken Kestner - brandingbillede laboratorium
Kunder

Udvalg af mine erhvervskunder

Event Billeder

EVENTBILLEDER

GIVER MINDER OG VÆRDI

Eventbilleder kan i den grad fremme dit brands image, uanset om det er et medarbejderevent, et kundeevent, en lancering, en fest eller noget helt fjerde.

At vise både internt og eksternt hvad I gør og hvilke arrangementer I har året rundt, er med til at rykke jer tættere på jeres kunder - og tiltrække nye medarbejdere.

Jeres begivenheder er en del af jeres historie og fortælling og dermed med til at vise, hvilke værdier I har, hvad I værdsætter og er en vigtig brik i at få etableret jer som brand, hvilket ikke er til at komme udenom, hvis I skal klare jer i det lange løb.

Eventfotograf Maiken Kestner - eventbillede Innovationsfonden

VI HUSKER

65% MERE

AF EN BEGIVENHED,

NÅR VI KOBLER

BILLEDER OG ORD

SAMMEN

Eventfotograf Maiken Kestner - eventfoto Innovationsfonden