October 26, 2019

Velkommen

For 3. år i træk udlodder jeg i forbindelse med KNÆK-CANCER et photoshoot til dig, som lige nu er i en rigtig hård tid pga. et kræftforløb.

Jeg ved, det er mega grænseoverskridende, og du vil helt sikkert komme ud af din comfort zon...

For ca. 1 år siden, havde jeg besøg af 5 fantastiske kvinder, der alle havde det tilfælles at de alle havde cancer og var midt i deres kemoforløb - For at sige det mildt en fucking led og uretfærdig sygdom.

Tjek lige disse 5 mega seje kvinde...

October 11, 2018

Jeg tænker at du lige har set min video enten på Facebook,instagram eller på InstraTV og du derfor er hoppet herover på min blog, for at læse mere om hvordan du eller en du kender, kan få muligheden for en lækker make-up og et Photoshoot!

Li...

September 6, 2018

Når jeg tager billeder, er det som regel billeder uden stylist, fordi jeg mener det er vigtigt at du ligner dig selv og ser ud som du nu engang gør, også på et billede :) Det er også det mine billeder primært bærer præg af...

men men men, af...

August 8, 2018

I lørdags tog jeg billeder ved Dragør Tri's årlige løb - Som altid et super arrangement, arrangeret af udelukkende af frivillige - stor respekt herfra!

Hele holdet...

Alle kan være med, store som små, nybegyndere som top atleter, lokale som g...

February 22, 2018

I slutningen af 2017 indløste skønne Stine Abell hendes gavekort på et photoshoot... ja, du kan godt købe gavekort her i butikken :) 

Stine er stresscoach med fokus på "metakognitiv psykologi", du læste rigtigt, et ord, som jeg ikke helt ved...