top of page

 HANDELS- & PRIVATLIVSBETINGELSER 

VIGTIG LÆSNING FØR BOOKNING

Disse betingelser er gældende, men der gøres opmærksom på, at de løbende kan blive opdateret. 

 

Nedenstående tekst gælder for både erhverv (med CVR-nr.), som skal bruge billederne firmarelateret og for dig, der er privatkunde, som udelukkende skal bruge billederne privat.

 

Sort tekst     -    Privat og erhverv

Blå tekst       -    Kun erhverv

Grøn tekst   -    Kun privat

 

 

Produkter & ydelser leveres af Fotograf Maiken Kestner, Drogdensvej 23, 2791 Dragør, CVR-nr.:29888973

KONTAKT &

SVARTIDER

Jeg kan kontaktes på alle sociale medier, men hvis du vil være sikker på, at jeg ser din besked, bedes du sende en mail til: maiken@kestner.dk eller ringe på telefon 20992002. Hvis du lægger en besked, svarer jeg dig så hurtigt, jeg kan. Da jeg er alene i firmaet og tit er ude på opgaver, kan der gå op til 24 timer, inden jeg svarer.

Kontakt & svartider
Betalingsbetingelser

BETALINGS-

BETINGELSER

Der er 8 dages betalingsfrist fra fakturadato - med mindre andet aftales inden fotoshoot.

 

Erhverv - Op til 50% af tilbudspris faktureres inden fotostart. Det resterende beløb faktureres, når opgaven er udført og billederne valgt.

 

Privat - Kr. 500,- faktureres som bookingbekræftelse (ikke refunderbart). Restbeløb faktureres inden de færdige billedfiler sendes. 

For bryllupper er bookingbekræftelsesgebyret kr. 2.000,- (ikke refunderbart).

PRISER, 

RABATTER

TILBUD

Alle priser til erhverv er angivet ex. moms.

Alle priser til privat er angivet inkl. moms.

 

Priserne for erhverv og privat er forskellige. Det skyldes, at billeder til erhverv må bruges kommercielt (se mere under opretshav), hvilket ikke er gældende for privatbilleder.

 

Privat - billeder til private må kun bruges privat. Det er ikke tilladt at bruge billederne erhvervsmæssigt - feks. som reklame for et produkt/ydelse, uanset om det er på egen eller andres hjemmeside, sociale medier etc… uden skriftlig aftale med mig.

 

Hvis billederne alligevel bruges uden forudgående aftale, vil der blive pålagt et gebyr svarende til differencen mellem privatbillede og erhverv. Der kan desuden pålægges en bøde for ulovlig brug af billeder.

Priser
Rabat & tilbud

RABATTER

TILBUD

Kun skriftlige tilbud er gældende og det tilbud, du har fået, er gældende 1 måned fra modtagelse - det samme gælder evt. rabatkoder.

 

Har du fået en speciel pris på ekstra billeder i forbindelse med dit fotoshoot, gælder denne pris kun på billeder bestilt umiddelbart i forbindelse med fotoshootet og frafalder altså ved bestilling af billeder fra samme shoot senere efter afsluttet opgave.

GAVEKORT

Det er muligt at købe gavekort til en fotografering - Gavekortet kan fremsendes elektronisk (gratis) eller fås i fysisk form (I en fin æske inkl. chokolade) den koster kr. 50,- (plus evt. forsendelsesomkostninger). 

Alle gavekort er gældende 1 år fra udstedelsesdato. Gavkort kan ikke byttes til kontanter.

Ved bookning med gavekort, er det vigtigt at du er opmærksom på om hvorvidt gavekortet gælder et helt fotoshoot, eller om det er et tilskud til fotoshoot. 

AFLYSNINGER

AFBUD &

ÆNDRINGER

Afbestilles fotoshoot mindre end 72 timer før shoot, faktureres 50% af opgaveprisen. 

 

Bliver du syg, så meld afbud så hurtigt som muligt. Vi finder så en ny dato med det samme. Bookes der ikke en ny dato gælder almindelige afbestillingsregler og gebyrer.

 

Rykker du aftalen mindre end 72 timer før mere end 1 gang, faktureres et gebyr på 10% af opgaveprisen, dog min. kr. 500,-.

 

Aflysning grundet vejret: Da mange af mine fotosessioner tages på location og udenfor, kan vi blive nødt til at flytte fotoshoot til anden dag pga. vejret - det er i sidste ende mig, der afgør, om der er grund til at ændre datoen pga. vejret, hvilket ikke udløser noget gebyr.

 

Jeg forbeholder mig ret til selv at aflyse pga. sygdom eller andre uforudsete  hændelser. I sådanne tilfælde aftales en ny tid med det samme.

 

Bryllupper: Ved afbestilling senere end 6 mdr. før bryllupsdatoen, faktureres 50% af pakkeprisen - ved afbestilling senere end 1 uge før, faktureres hele pakkeprisen.

Aflysning og afbud

TRANSPORT

Privat: Fotoshoot uden for Amager pålægges kr. 500,- i kørsel.

 

Erhverv: Fotoshoot pålægges kørsel kr. 5,- pr. km + en mindste timepris på kr. 500,- + tillagt gebyr pr. 15 min ud over en time.

Transport

ARBEJDSTIDER

& TILLÆG

Med undtagelser af bryllupper, dåb og konfirmationer, arbejder jeg kun i weekender og aftener (efter 17.00) mod ekstra gebyr på kr. 500,- for private og kr. 1000,- for erhverv.

GENÅBNING

AF GALLERIER

Efter vores fotoshoot, udvælger jeg de bedste billeder, og du kan via et online galleri udvælge de billeder, du gerne vil have (købe). Galleriet er åbent i 7 dage (med mindre andet er aftalt på forhånd). Skal galleriet genåbnes efter de 7 dage pålægges et gebyr på kr. 350,-.

Tillæg og arbejdstider
Genåbning gallerier
Tilfredshedsgaranti

TILFREDSHEDS-

GARANTI

Under vores fotoshoot kigger vi løbende sammen på billederne, så vi kan sikre os, at vi følger det samme spor, som så kan tilpasses undervejs. Skulle det mod forventning ske, at du slet ikke kan bruge nogle af billederne, tilbyder jeg en omfotografering uden betaling (evt. udgifter til stylist, lokaler mv. afholdes af dig).

 

Ved profilfotografering til både privat og erhverv gælder dette ikke, da billederne godkendes under fotograferingen.

RETURRET

Så snart du har bestilt dine billeder til redigering, er der ikke længere nogen returret eller fortrydelse på de bestilte billeder, da disse bliver lavet specielt til dig.

Returret

HJEMMESIDEN

& BRUG 

AF EGNE

BILLEDER

Alt indhold på www.maikenkestner.dk er ejet og produceret af undertegnede og må ikke bruges, sælges eller videregives uden aftale med mig. Bruges kontekst, billeder eller andet, vil der blive sendt en faktura svarende til forbruget + evt. bødetillæg.

 

Du har fået taget dine portrætter/billeder af fotograf Maiken Kestner og som fotograf har jeg altid ophavsretten til de billeder/portrætter, jeg har taget. Nedenfor kan du læse mere om, hvad du skal være opmærksom på omkring brug af billeder. 

 

Det er dit ansvar at læse nedenstående.

Hjemmeside billeder
Brug af billeder privat

BRUG AF BILLEDER

PRIVAT-PERSONER

Alle billeder og portrætter må ikke manipuleres af andre end fotografen, med mindre andet er aftalt skriftligt. Manipulation dækker fotofiltre, crop (beskæring) af billeder mv. 

Du må dog gerne skrive et citat (budskab) på dine billeder.

 

 

Brug af billeder købt som privatperson:

 

Som privatperson kan du bruge dine billeder på dine personlige sociale medier og som print til privatforbrug (gælder også, hvis du giver billederne/portrætterne som gave).

 

Bruger du dine portrætter/billeder på dine sociale medier, vil jeg blive glad, hvis du vil kreditere mig og du må meget gerne linke til min hjemmeside. Det gør du ved i teksten at skrive Fotograf: Maiken Kestner www.maikenkestner.dk 

 

Har du købt billederne som privatperson, må du ikke bruge billederne kommercielt uden forudgående aftale med mig. Skal billederne/portrætterne bruges kommercielt, kan det udløse et ekstra gebyr svarende til priserne for erhverv.

 

Billederne må ikke videresælges til tredjepart uden aftale med fotografen.

 

Skal du bruge billederne i forbindelse med et andet socialt medie end dit eget, uanset om det er webbaseret eller i hard-copy magasiner, skal jeg informeres og fotokrediteres. Det sker på sociale medier og hjemmesider ved at henvise til www.maikenkestner.dk og på hard-copy medier, at skrive "Fotograf: Maiken Kestner" ved siden af eller under billedet. 

Glemmes dette kan der pålægges et gebyr på op til kr. 5.000,- 

BRUG AF BILLEDER

ERHVERV

Ejerskab & brugsrettigheder:

Alle billeder taget af fotografen ejes af fotografen. Som erhvervskunde har du betalt mere for dine billeder, hvilket betyder, at du gerne må bruge billederne kommercielt, på egne hjemmesider og i eget materiale. Billederne må anvendes på din hjemmeside og sociale medier, når vi taler om portrætter og arbejdsmiljøbilleder. Når det drejer sig om kampene- eller produktbilleder, tages billederne til en specifik kampagne og må ikke bruges senere undenforudgående skriftlig aftale med fotografen.

Fotokredit & linkning

Jeg vil blive super glad, hvis du har lyst til at linke fra din hjemmeside til min: www.maikenkestner.dk, og jeg linker gerne tilbage til jeres side. Dette gør jeg typisk under referencer eller samarbejdspartnere. Bruges billederne på andre officelle sider end jeres egne eller i bøger, magasiner og tidsskrifter, skal jeg som fotograf krediteres. Dette gøres ved at skrive fotograf: Maiken Kestner, og de steder det er muligt, linkes til min hjemmeside: www.maikenkestner.dk

Videresalg:

Billederne må ikke videresælges til tredjepart uden forudgående skriftlig aftale med fotografen.

Frikøb af billeder:

Som kunde har du altid mulighed for at frikøbe billederne, så de ejes 100% af dig. Kontakt mig for at drøfte mulighederne og vilkårende for frikøb.

Brug af billede erhverv

FOTOGRAFENS

BRUG AF BILLEDER

Da undertegnede ejer ophavsretten til billederne, må jeg som udgangspunkt bruge de billeder, jeg tager på min hjemmeside, forretningsorienterede sociale medier og som POS materiale, feks. visitkort, postkort mv. samt i eksterne magasiner og konkurrencer. 

 

Jeg kan også tagge dig, hvis jeg bruger et portræt af dig i mine opslag på de sociale medier. Ønsker du ikke det, kan du til enhver tid bede mig fjerne tagget. Du er også velkommen til selv at tagge dig på de billeder, jeg lægger op. Men det er dit ansvar at informere mig inden fotoshoot, såfremt du ikke ønsker at jeg bruge billederne.

 

Jeg fjerner naturligvis billederne igen, såfremt du af personlige årsager ikke ønsker billederne fremvist på hjemmeside og sociale medier.

 

I tilfælde af, at jeg bruger dine billeder i POS materiale eller eksterne magasiner/konkurrencer, vil du som udgangspunkt blive informeret herom inden tryk og indrykning af materiale, og du får 5 dage til at frabede dig brug af billederne. Efter 5 dage, betragtes et manglende svar som et afgivet samtykke.

Fotografens brug af billeder
Privatlivspolitik

PRIVATLIVS

POLITIK

Hos Fotograf Maiken Kestner behandler vi dine persondata i overensstemmelse med EU-lovgivningen. Du er altid velkomme til at kontakte mig på maiken@kestner.dk for uddybende forklaring. 

 

Det er vigtigt for mig, at du som kunde føler dig godt tilpas, både før, under og efter en fotografering eller fotoshoot. Alle oplysninger jeg indsamler og bruger sker kun i forbindelse med, at jeg kan kontakte dig og kun i det omfang, det er nødvendigt for at kunne tilbyde min ydelse.

 

Den data, jeg indsamler i forbindelse med vores første møde, er udelukkende til mit eget brug og vil aldrig blive videregivet til tredjepart uden forudgående aftale med dig. Oplysningerne bruges udelukkende til at sikre mig, at jeg kan sende dine portrætter/billeder de rette steder hen og at jeg, til enhver tid, kan finde dine oplysninger frem, når du booker en fotografering. Det gør det samtidig muligt, at jeg, hvis du selv mister dine billeder/portrætter, og jeg skal genfinde dem er i stand til at lokalisere dem (dette kan jeg dog ikke garantere). Oplysningerne bruges også til at fremsende faktura.

 

Skriver du dig op til min VIP-liste, vil jeg bruge dine informationer, når jeg udsender nyheder til mine VIP-medlemmer. Du kan til enhver tid framelde dig VIP-listen. 

 

Min hjemmeside er sat op i wix.com og de data, du indtaster der, er sikret jf. deres datapolitisk.

 

Jeg gemmer alle mine billeder på extern harddisk, samt i dropbox og Elgiganten-cloud, og jeg beholder billeder på ubestemt tid. Dette gør det nemlig muligt, at jeg kan gensende billeder til dig, såfremt du mister dem. Jeg kan dog ikke garantere, at jeg har dine billeder liggende for evigt.

 

Billeder uploades til dig via Shootproff eller Wetransfer.

Persondata opbevares på shootproff og min computersharddisk.

Oplysninger videregives ikke til tredjepart med mindre det er i overensstemmelse med dig personligt. Dog undtaget, hvis jeg er forpligtet til at videregive eller dele data for at overholde en retslig forpligtelse. Det kan være efter anvisning fra en domstol eller anden myndighed. 

Ønsker du at få rettet eller slettet dine data, er du velkommen til at kontakte mig på maiken@kestner.dk 

Oplever du en krænkelse af dit privatliv under brug af vores websted eller ved anden interaktion med fotograf Maiken Kestner, kan du klage til Datatilsynet.

Datatilsynets kontaktoplysniger:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5.

1300 København K

Telefon: 33193200

mail: dt@datatilsynetdk

www.datatilsynet.dk

Bunden af siden
bottom of page