top of page

  SAMARBEJDER  

DET ER NEMMERE NÅR VI ER FLERE OM OPGAVEN

Jeg kan ikke alt, for selvom man er specialist indenfor et område, er det nødvendigt med andres kompetencer nogle gange for at levere hele pakken. Derfor er jeg glad for at have et team af gode, selvstændige kollegaer, som jeg samarbejder med, så vi sammen kan løse større opgaver og nå hele vejen rundt om din branding.

Skærmbillede 2020-05-13 kl. 18.23.22.png
THINKWEB-logo.png
Logo-simple.png

Inge-Lise Hartz, Hartz grafisk design

Fantastisk grafiker med sans for detaljen, kundens særlige karakteristika, stil og personlighed. Fra kommuner til store eller små virksomheder, så evner Inge Lise at fange essensen og give en grafisk, designmæssig vinkel, der bare er “lækker,” uafhængig af, om det gælder logo, brochurer eller bogomslag. Det er også Inge-Lise, jeg laver de visuelle reportager sammen med.

Lene Sach, Thinkweb 

Når det vigtigste er at ligge i top ved organiske søgninger på Google, så ved Lene lige, hvad der skal til med ugangspunkt i den enkelte branche, søgeord og online udgangspunkt. Seo optimering på alle niveauer, fra overvågning til analyse og eksekvering.

Petrine Fogtdal, Online kommunikation og branding

Dygtig journalist, der hjælper virksomheder med at kommunikere deres budskab, styrke deres online profiler og tiltag samt opbygge professionelle hjemmesider, der sælger. 

Sammen har vi BrandBoosters.dk, der tilbyder Co-Working i lækre omgivelser omgivet af inspirerende mennesker med faglige indspark.

bottom of page