top of page
Søg

Velkommen til min nye hjemmeside

Opdateret: 26. maj 2020


Nyt fokus & ny hjemmeside!


For dig der ikke kender mig... Får du helt kort en intro til, hvorfor jeg er, hvor jeg er i dag!


Det er jeg, fordi jeg har fulgt mit hjerte og min intuition det meste af mit liv.

I 2006 "sprang jeg ud" som selvstændig, egentlig fordi jeg ikke kunne få det job, jeg gerne ville have (Jeg ville være HR-konsulent og arbejde med mennesker) og det blev jeg, og som bonus, blev jeg også min egen boss(lady).

Som tiden gik, begyndte jeg at tage billeder og tjene penge på det, samtidig med jeg arbejdede som coach. For 4 år siden, tog jeg beslutningen om at fokusere 100% på min passion, nemlig at komme helt tæt på mennesker, gennem mit kamera - som fotograf.


Jeg har altid været bange for at give slip og nok også at gå glip af noget. Måske netop derfor begik jeg for anden gang, iværksætter fejl nr. 1 - Jeg turde ikke committe mig til én niche - Jeg fotograferede ALT hvad jeg blev tilbudt af opgaver...


Nu har jeg endelig fundet min niche, og jeg tør også sige det højt "Branding". Jeg er vild med branding især den visuelle del. Der så interessant og spændende, fordi vi alle, uden undtagelse, brander os selv hver eneste dag og hele tiden. Det er ligesom med kommunikation, vi kommunikere, også selv om vi ikke siger noget.


BRANDING ER HVAD DINE KUNDER, FØLGERE, VENNER OG FAMILIE SIGER OM DIG, NÅR DU IKKE ER TILSTEDE.


Det er afgørende for din succes, at du er bevidst om din branding og hvad du vil med den. - Hvis du vil have indflydelse og skille dig ud fra dine konkurrenter, bør du have en brandingstrategi og prioritere den.


HUSK du har kun 7 sekunder, (nogen mener mindre) til at gøre et godt førstehåndsindtryk, uanset om det er et fysisk møde eller på nettet. - Med billeder gør du dig selv og din virksomhed mere interessant, fordi vi mennesker husker 65% bedre, når vi ser billeder eller videoer fremfor kun tekst.

Jeg glæder mig til at give dig tips om branding, både her på min blog, via min VIP-liste (som du kan skrive dig op til på min hjemmeside), på instagram og LinkedIn.


"Hvad tror du, dine kunder siger om dig, når du ikke er tilstede?"


Ring eller skriv, hvis du har lyst til en snak omkring din branding og hvordan jeg kan hjælpe dig.


Mange smil

Maiken76 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page